Jaume Garrós i Badal - TAROT

“El Tarot és una maça de cartes d’origen desconegut.
Se li suposa una edat aproximada de sis segles i és l’antecessor directe de la nostra baralla moderna.” 

“El Tarot es un mazo de cartas de origen desconocido.
Se le supone una edad aproximada de seis siglos y es el antecesor directo de nuestra baraja moderna.”


Sallie Nichols (1980) – Jung and Tarot; An Archetypal Journey

El Tarot són 78 cartes

22 Arcans Majors
40 Arcans Menors
16 Figures;
Patge, Reina, Rei i Cavaller  

El Tarot son 78 naipes

22 Arcanos Mayores
40 Arcanos Menores
16 Figuras;
Paje, Reina, Rey y Caballero

4 Colls; Espases, Bastos, Copes i Oros
Cada coll simbolitza una de les quatre funcions de la personalitat.
Pensament, Sentiment, Intuïció i Sensació.

4 Palos; Espadas, Bastos, Copas y Oros
Cada palo simboliza una de las cuatro funciones de la personalidad.
Pensamiento, Sentimiento, Intuición y Sensación.

ARCANUS, -A, -UM

El mot arcà prové del llatí arcãnus
significa “secret, amagat, recòndit”

Pels alquimistes era el gran secret de la natura que maldaven per descubrir; un Remei secret i poderós.

La famosa transformació del plom en or té un sentit metafísic. És l’interior de la persona el que evoluciona de la foscor a la llum.

El que rebutgem de nosaltres i amaguem de tothom en el més profund del nostre inconscient per haver-ho jutjat com a dolent o vergonyós és quelcom que esdevé una gran virtut al reconeixer-ho i integrar-ho a la nostra personalitat.

És el gran Remei secret i poderós que tots tenim a dins. L’autoconeixement.

Són els teus Arcans el que t’acompanyo a redescobrir per a què t’hi reconcilïis.

Del latín arcãnus; arcano significa
“secreto, escondido, recóndito”

Para los alquimistas era el gran secreto de la naturaleza que anhelaban descubrir; un Remedio secreto y poderoso.

La famosa transformación del plomo en oro tiene un sentido metafísico. Es el interior de la persona el que evoluciona de la oscuridad a la luz.

Lo que rechazamos de nosotros y escondemos a los demás en lo más profundo de nuestra psique por haberlo juzgado como malo o vergonzoso es algo que se transforma en una gran virtud al reconocerlo e integrarlo en nuestra personalidad.

Es el gran Remedio secreto y poderoso que todos llevamos dentro.
El autoconocimiento.

Son tus Arcanos a lo que te acompaño a redescubrir para que te reconcilies con ellos.

Hola

Em dic Jaume Garrós i Badal

Actualment em serveixo del Tarot Evolutiu, la Bioneuroemoció® i la Programació Neurolingüística (PNL-Licensed Practitioner) per acompanyar tota persona que vulgui prendre consciència del per a què de les situacions i/o bloquejos en la seva vida. Estudio Astrologia psicològica per oferir-la aviat com una eina més de desenvolupament humà i practico el sistema de pensament d’Un Curso de Milagros.
La meva relació amb el Tarot va ser més un redescobriment que un aprenentatge. Sempre he estat fascinat per la mitologia i el seu simbolisme. De la mà de la meva mestra de Tarot, Núria Picola Huguet, vaig tenir des del primer moment la sensació que estava recordant un art que jo ja havia après en una altra vida.

Geògraf de formació; ja de ben petit m’interessava conèixer el món que m’envoltava. Creia que entenent el món aconseguiria respondre les moltes preguntes que em feia. Amb el viatge extern no anem enlloc; me n’adono el 2016 tot visitant l’Acròpolis l’endemà d’haver fet la marató d’Atenes.

M’agrada pensar que fou Atenea, la deessa grega de la saviesa, qui em va xiuxiuejar a l’orella que la medalla de finisher, que jo lluïa orgullós penjada al coll, era una ofrena que no la impressionava gens i que en canvi valoraria molt més si acceptava el seu desafiament de conèixer-me de debò.

Somniem en veure el món i ens oblidem de mirar-nos a nosaltres mateixos. Tot rau en el viatge interior, el que de debò ens connecta amb la nostra essència. “Roda el món i torna al Born”; torna a casa, torna a tu. A fora només trobes el mirall del teu món interior. 


Conscient de què no puc acompanyar ningú a un lloc on prèviament jo no he experimentat; t’ofereixo el meu compromís constant en l’autodescobriment i l’autoindagació com la millor garantia. La confiança que diposites en mi esdevé la millor satisfacció. Sempre des del respecte i la gratitud.

Un plaer i tot un honor si em permets d’acompanyar-te.

Me llamo Jaume Garrós i Badal

Actualmente uso el Tarot Evolutivo, la Bioneuroemoción® y la Programación Neurolingüística (PNL-Licensed Practitioner) para acompañar toda persona que quiera tomar conciencia del para qué de las situaciones y/o bloqueos en su vida. Estudio Astrología psicológica para ofrecerla pronto com una herramienta más de desarrollo humano y practico el sistema de pensamiento de Un Curso de Milagros.
Mi relación el Tarot fue más un redescubrimiento que un mero aprendizaje. Siempre he estado fascinado por la mitología y su simbolismo. De la mano de mi maestra de Tarot, Núria Picola Huguet, tuve desde el primer momento la sensación que estaba recordando un arte que yo ya había aprendido en otra vida.


Geógrafo de formación; ya de niño me interesava conocer el mundo que me rodeaba. Creía que entendiento el mundo conseguiría responder las muchas preguntas que me hacía. Con el viaje exterior no vamos lejos; caigo en la cuenta el 2016 al visitar la Acrópolis la mañana siguiente de haber corrido el maratón de Atenas.

Me gusta pensar que fue Atenea, la diosa griega de la sabiduría, quien me susurró a la oreja que la medalla de finisher, que yo lucía orgulloso colgada en el cuello, era una ofrenda que para nada le impresionaba y que en cambio valoraría muchísimo más si aceptaba su desafío de conocerme realmente a mi mismo. 


Soñamos en ver el mundo y nos olvidamos de mirar-nos a nosotros mismos. Radica todo en el viaje interior, el que de verdad nos conecta con nuestra esencia. “Rodarás, rodarás y a casa volverás”; volver a ti. Fuera sólo encuentras el espejo de mundo interior. 

Consciente de que no puedo acompañar a nadie a un lugar donde previamente yo no haya experimentado; te ofrezco mi compromiso constante en mi autodescobrimiento y mi autoindagación como la mejor garantía. La confianza que dipositas en mi se convierte la mejor satisfacción. Siempre desde el respeto y la gratitud. 

Un placer y todo un honor si me permites acompañarte.

No tiro les cartes
perquè no faig endivinació.
Consulto el Tarot perquè és el consultant qui pren consciència en rebre els “per a què” de les respostes.

No echo las cartas
porque no hago adivinación.
Consulto el Tarot porque es el consultante quien toma conciencia al recibir los “para qué” de las respuestas.

La Lectura del Tarot

Hermenèutica; del grec ἑρμηνευτικἡ 
‘interpretar, anunciar, aclarir, traduir’.
Alguna cosa es torna ‘comprensible’.

Al déu grec Hermes (el Mercuri romà) se’l coneixia com el missatger i se li atribuïa l’origen del llenguatge i l’escriptura. El protector de la comunicació i de l’enteniment. D’ell deriva el mot Hermenèutica; ‘relatiu al saber’, ‘explicatiu o interpretatiu’ dels signes i de llur valor simbòlic.

Com a taròleg, només sóc el missatger de les cartes, que són molt més que rectangles de cartró. Són símbols amb una gran força arquetípica que ressonen amb el/la consultant.

Un cop formulat el motiu de consulta, i amb la cartes ja damunt la taula, es genera un diàleg entre tu i jo a mesura que vaig vehiculant l’energia que revelen els arcans. Al girar cada carta una part del teu inconscient se’t torna conscient.

T’acompanyo a observar sense filtres ni judicis, i literalment en safata damunt la taula, el joc de forces i sincronicitats que interactuen en la situació consultada.

Recorda que jo només sóc el canal per on flueix una informació que et permet d’enfocar la situació des d’una nova perspectiva. El camí per a trascendir-la depèn només de tu.
El Tarot suggereix, aconsella; però no determina.
Tu portes sempre les regnes de la teva vida.

Aquest és el Tarot Evolutiu que practico; una eina molt poderosa que ens permet augmentar el nostre nivell de consciència, apoderar-nos de la nostra vida i fer-nos adults emocionalment.
La meva feina també és aclarir amb tu el motiu de consulta.
Passar d’un neguit abstracte a la concreció.

TIPUS DE LECTURES

Conscient que no tothom necessita del mateix tipus d’acompanyament, cada sessió s’adapta en temps i tirada a les necessitats de la persona consultant.

Utilitzo el mètode de doble lectura de l’Escola Internacional LeMat.
La de Personalitat (on aflora l’energia present i els bloquejos existents) i la d’Ànima o de l’Inconscient (que aconsella una via per al desbloqueig de la situació). Des del primer moment en què giro les cartes establec un diàleg amb la persona consultant. Per a mi, la interacció entre el simbolisme dels arcans i l’inconscient de la persona és crucial. És la clau que permet la presa de consciència en tota lectura de Tarot Evolutiu.

Pots veure exemples de com l’aplico al meu canal de youtube on consulto sobre temàtica política i social.

Canal Youtube Tarot Met

Les sessions de 2 hores permeten lectures més complexes com són les Constel·lacions Sistèmiques (família, feina, amistats, relacions, projectes), Arbres Psicogenealògics o Regressions.
Pel tipus de lectures (gran número d’arcans sobre la taula) i el fet remoure en profunditat els inconscients personal i familiar són acompanyaments que només realitzo de forma presencial. 

Ofereixo tres fórmules per a les consultes:
*Online en directe; per skype. La lectura la tens enregistrada i disponible durant 1 mes.
*Diferida; se’m fa la consulta via mail o whatsapp i responc mitjançant un vídeo encriptat.
*Presencial; la que més m’agrada i en la què podem observar les Constel·lacions Sistèmiques, Arbres Psicogenealògics o Regressions.

Totes les consultes són individuals i totalment confidencials.
Estic adherit al Codi Ètic del Tarot

Código Ético del Tarot

CLASSES DE TAROT

Classes presencials a Barcelona, Manresa o Olius.
Horaris a convenir. Escriu-me.

Hermenéutica; del griego ἑρμηνευτικἡ 
‘interpretar, anunciar, aclarar, traduir’.
Que algo se vuelve ‘comprensible’.

Al dios griego Hermes (el Mercurio romano) se le conocía como el mensajero y se le atribuía el origen del lenguaje y la escritura. El protector de la comunicación y el entendimiento. De el deriva la palabra Hermenéutica; ‘relativo al saber’, ‘explicativo o interpretativo’ de los signos y de su valor simbólico.

Como tarólogo, sólo soy el mensajero de las cartas, que son mucho más que rectnágulos de cartón. Son símbolos con una gran fuerza arquetípica que resuenan con el/la consultante.

Una vez formulado el motivo de consulta, y con las cartas encima de la mesa, se genera un diálego entre tu y yo a medida que vehiculo la energáa que revelan los arcanos. Al girar cada carta una parte tu inconsciente se te vuelve consciente.

Te acompaño a observar sin filtros ni juicios, y literalmente en bandeja sobre la mesa, el juego de fuerzas y sincronicidades que interactúan en la situación consultada.

Recuerda que yo sólo soy el canal por donde fluye una información que te permite enfocar dicha situación desde una nueva perspectiva. El camino para trascenderla depende sólo de ti.
El Tarot sugiere, aconseja; pero no determina.
Tú llevas siempre las riendas de tu vida.

Este es el Tarot Evolutivo que practico; una herramienta muy poderosa que nos permite aumentar nuestro nivel de conciencia, empoderarnos de nuestra vida y hacernos adultos emocionalmente.
Mi trabajo también es aclarar contigo el motivo de consulta.
Pasar de una inquietud abstracta a la concreción.

TIPOS DE LECTURAS

Conscient que no tothom necessita del mateix tipus d’acompanyament, cada sessió s’adapta en temps i tirada a les necessitats de la persona consultant.

Utilizo el método de doble lectura de la Escuela Internacional LeMat.
La de Personalidad (donde aflora la energía presente y los bloqueos existentes) y la del Alma o del Inconsciente (que aconseja una vía para el desbloqueo de la situación). Desdel primer momento en que giro las cartas establezco un diálego con la persona consultante. Para mí, la interacción entre el simbolismo de los arcanos y el inconsciente de la persona es crucial. Es la llave que permite la toma de consciencia en toda lectura de Tarot Evolutivo.

Puedes ver ejemplos de cómo lo aplico en mi canal de youtube donde consulto sobre temática política y social.

Canal Youtube Tarot Met

Las sesiones de 2 horas permiten lecturas más complejas como son las Constelaciones Sistémicas (familia, trabajo, amistades, relaciones, proyectos), Árboles Psicogenealógicos o Regresiones.
Por el tipo lecturas (gran número de arcanos sobre la mesaa) y el hecho de remover en profundidad los inconscientes personal y familiar son acompañamientos que sólo realizo de forma presencial.

Ofrezco tres fórmulas para las consultas:
*Online en directo; por skype. La lectura queda grabada y disponible durante 1 mes.
*Diferida; se me hace la consulta vía mail o whatsapp y respondo mediante un vídeo encriptado.
*Presencial; la que más me gudsta y en la que podemos observar las Constelaciones Sistémicas, Árboles Psicogenealógicos o Regresiones.

Todas las consultas son individuales y totalmente confidenciales. 
Estoy adherido al Código Ético del Tarot.

Código Ético del Tarot

CLASES DE TAROT

Clases presenciales en Barcelona, Manresa o Olius.
Horarios a convenir. Escríbeme

Tarot de Marsella LeMat

La baralla amb la què consulto
El mazo con el que consulto

BARCELONA · MANRESA · OLIUS (Solsonès)
Consulta Presencial 🙋🏻‍♂️ – Skype 👨🏻‍💻 – Diferida 🖥

 30 min. – 15€

1 h. – 30€
2 h.– 60€

📲 +34 615 257 654
📬   tarot@met.cat

Projecte compartit


CONSCIENTIA és la materialització d’un canvi intern experimentat
per la meva parella i jo mateix en els darrers anys.

La nostra missió és acompanyar a partir de la nostra experiència. Mostrar el camí per a redescobrir-nos.
Hi ha una força dins nostre que ens impulsa a recorre’l i compartir-lo.
Bioneuroemoció, Reiki, Tarot Evolutiu, Escolta Activa, Astrologia, Un Curso de Milagros…
Retirs, Tallers, Xerrades…

web de CONSCIENTIA

Proyecto compartido

CONSCIENTIA es la materialización de un cambio interno experimentado
por mi pareja y yo mismo en los últimos años.

Nuestra misión es acompañar a partir de nuestra experiencia. Mostrar el camino para redescubrirnos.
Hay una fuerza en nosotros que nos impulsa a recorrerlo y a compartirlo.
Bioneuroemoción, Reiki, Tarot Evolutivo, Escucha Activa, Astrología, Un Curso de Milagros…
Retiros, Talleres, Charlas…

“Es libre el que vive según elige”
Manuel Machado Ruiz (Sevilla 1874 – Madrid 1947)

Bioneuroemoció®

Web en Català

acompanyo.met.cat

Web en Català & Castellano

Bioneuroemoción®

Web en Castellano